Anadolu Merkez II Bölge Toplantımız Kayseri’de Gerçekleştirildi

Kayseri Bölge temsilcimiz Sayın Derya ATAY Bey, Derneğimizin yeniden yapılandırılması bünyesinde Anadolu Merkez II Bölge Müdürlüğü’ne bağlı İl temsilcilerimizin katılımları ile organize etmiş olduğu toplantı Kayseri’de yapılmıştır.

Bölgede ve bağlı İl Müdürlüklerin de yapılacak olan çalışmaları yerinde belirlemek, aksaklıkları tespit etmek, mevcut yapı içerisine Bölge temsilciliği adaptasyonunun nasıl sağlanabileceği ve Genel Merkez ile Bölge temsilciliğinin çalışma ortamı oluşturabilmek amacı ile Kayseri’de iki günlük toplantı düzenlemiştir.

Toplantıya, Derneğimiz Genel Merkezinden Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR ve Genel Teşkilatlanma Sekreterimiz Sn. M. Bekir UYANIK katılımları sağlanmış olup, Bölge ve İl Temsilcilerimizden de Kayseri Bölge Temsilcimiz Sn. Derya ATAY, Yozgat İl Temsilcimiz Necati YARAR, Sivas İl Temsilcimiz Mustafa SARIKAYA, Aksaray İl temsilcimiz A.Osman USLU, Kırşehir İl Temsilcimiz Ramazan UZUN, ve Nevşehir İl Temsilcimiz Paşa KORUCU beyler katılmışlardır.

Ankara – Kayseri yolu üzerinde konumlu olan ilimiz Kırşehir’de, İl Temsilcimiz Sn. Ramazan UZUN’u ziyaret ederek birlikte İl Telekom Müdürümüz Sn. Coşkun ORAL beyin makamına geçilmiştir. Arkadaşlarımızın kendilerinden, kendisinin de Tekniker arkadaşlarımızdan beklenti ve talepleri üzerinde çok samimi ve doyurucu bir görüşme yapılmıştır.

Güzergahımız üzerindeki diğer ilimiz olan Nevşehir de İl Temsilcimiz olan Paşa KORUCU Bey çalışma ortamında ziyaret edilmiştir. Birlikte İl Telekom Müdürümüz Sn. Yavuz YAPAR Bey Makamında ziyaret edilerek birlikte öğle yemeği yenildikten sonra Nevşehir’den ayrılınmıştır.

Program Anadolu Merkez II Bölge Müdürümüz Sn. Erhan KAYA ‘ beyi makamında yapılan ziyaret ile başlamıştır. Ziyareti Genel Merkez ve Bölge ve İl Temsilcilerimizin yanı sıra bazı üyelerimizde katılmışlardır. Bölge Müdürümüz ile Bölgenin genel sorunları ile birlikte Teknikerlerden beklentileri, Tekniker meslektaşlarımızın da kendisinden beklentileri üzerinde görüşmeler yapılmıştır.

Genel Başkanımızın Derneğimiz adına hazırlamış olduğu hediyeyi Bölge Müdürümüze takdim ederek , Bölge Müdürlüğü kapsamında düzenlenen toplantının içeriği hakkında bilgi verdikten hemen sonra sn. Bölge Müdürümüzde hazırlamış olduğu hediyeyi Genel Başkanımıza takdim etmiştir.

Toplantı planlanan katılımcılar hazır bulunması ile birlikte saat 19.00 da ilgili salonda ev sahibi sıfatı ile Kayseri Bölge Temsilcimiz sn. Derya ATAY beyin açılış konuşması ve sunumu ile birlikte başlamıştır.
Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR teşekkür ve açılış konuşmasından sonra belirlenen genel konulu maddeleri teker – teker gündeme getirerek, Bölge ve İl Temsilcilerimizin görüş ve önerilerine aldıktan sonra toplantının sonuç bildir

gesi ve yapılacaklar ile ilgili görev ve yetki dağılımı yapılmıştır. Saat gece 01.30 da tamamlanarak dinlenmeye geçilmiştir. Sabah tekrar bir araya gelinerek kahvaltı ve otelden ayrılış yapılmıştır. Bölge Temsilcimiz Sn. Derya ATAY beyin planlamış olduğu Kayseri İlimizin bazı görülmesi gereken tarihi yerleri ziyaret edilerek saat 16:30 itibari ile geri dönüşler başlamıştır.

Tüm bu toplantı ve organizasyon için öncelikle Anadolu Merkez II Bölge Müdürümüz Sn. Erhan KAYA Bey ve Kayseri Bölge Temsilcimiz Sn. Derya ATAY ile birlikte Kayseri üyelerimize; Kırşehir İl Telekom Müdürümüz Sn. Coşkun ORAL ve Nevşehir İl Telekom Müdürümüz Yavuz YAPAR, Sivas İl Temsilcimiz Sn. Mustafa SARIKAYA, Yozgat İl Temsilcimiz sn. Necati YARAR, Kırşehir İl Temsilcimiz sn. Ramazan UZUN, Aksaray İl Temsilcimiz A.Osman USLU ve Nevşehir İl Temsilcimiz Sn. Paşa KORUCU Beye Yönetim Kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

Arz olunur;
Saygılarımızla;