Ankara Bölge Müdürlüğü Teknik Sorumlu Ve Saha Amirleri Buluştu

Ankara Bölge Müdürümüz sn. Ömer YILDIZ, Bölge Müdür Yardımcımız sn. Mehmet KOÇ, Bölge Telekom Müdürlerimiz, Bölge ihtisas Müdürlerimizin tamamının katılımı ile gerçekleştirilen sabah kahvaltısında, Derneğimiz Genel Başkanı İsmail ÖZKAR, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Çankırı, Kastamonu, Bolu, Kırıkkale, Zonguldak il temsilcilerimiz ve Ankara Bölge Müdürlüğümüz Teknik Sorumlu ve Saha amirlerimiz bir araya gelmişlerdir.

Gerçekleştirilen organizasyonda üyelerimiz ile Bölge yöneticilerimiz bir araya getirilmiş olup, üyelerimize beklentileri ve sahada karşılaştıkları sıkıntılarını doğrudan yöneticilerimize aktarma fırsatı oluşturulmuştur.

Genel Başkanımız eşliğinde Bölge Müdürümüz üyelerimiz ile tek tek tanışarak kendilerine beklenti ve sorunlar ile ilgili yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmıştır.

Bölge Müdürümüz sn. Ömer YILDIZ, Bölge Müdür Yardımcılarımız Mehmet KOÇ beylere Derneğimiz Yönetim Kurulu ve siz üyelerimiz adına katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar iyi çalışmalar dileriz.