Bursa Bölge Müdürlüğümüzdeki Üyelerimiz ile birlikteydik

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak;

Türk Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Kütahya, Merkez Telekom ve ihtisas Müdürlüklerinde görev yapan Temsilcilerimiz ile birlikte meslektaşlarımızla bir araya geldik.

Derneğimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bursa Bölge Müdürlüğü toplantımız 30 Mart 2021 tarihinde Bölge binası toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Türk Telekom Bursa Bölge Müdürümüz sn. Mehmet Yılmaz YAZICI, Bölge Müdür Yardımcısı sn. Fatih GÖK, Network Yönetim Sistemleri Müdürü Sayın Ahmet ZORLU, Erişim Operasyon Müdürü Sayın Bülent YAVUZ, Network Sistemleri Kurulum Operasyon Müdürü Sayın Necati BİLMİŞ, Erişim Planlama Yatırım Müdürü Sayın Numan ŞAHİN, Gençosman Telekom Müdürü Sayın Ünal ALTINTAŞ, Nilüfer Telekom Müdürü Sayın İsmail Burak DOĞAN, Sertbaş’ı Telekom Müdürü Sayın Ahmet GÖKTAŞ, Mustafa Kemal Paşa Telekom Müdürü Sayın Aziz Burhan AKDERE, İnegöl Telekom Müdürü Sayın Yurdaer İLBAN ve Mobil Operasyonlar Müdürü Sayın Hasan Hüseyin AYDIN katılımları ile toplantımızı onurlandırmışlardır.

Derneğimiz Genel Merkezinden;

Genel Başkanımız sn. İsmail ÖZKAR, Teşkilat Sekreterimiz sn. Arif BİLİCİ, Yönetim Kurulu Üyemiz sn. Ümit ATAMAN, İstanbul Bölge Temsilcimiz sn. Serkan BAŞ ve Bursa Bölge Temsilcimiz sn. Ersoy BİLGİN katılım sağlamış olup Bölge Müdürlüğümüze bağlı Balıkesir İl Temsilcimiz Burak KURTAY, Çanakkale İl Temsilcimiz Vahit ERENCAN, Kütahya İl Temsilcimiz Hakan GÜZEN, Yalova İl Temsilcimiz Recep YAZICI, Setbaşı Tel. Müd. Temsilcimiz Oğuzhan ARI, Nilüfer Tel. Müd. Temsilcimiz Ersin TÜRK, Network Yön. Sis. Müd. Temsilcimiz Ahmet ZEYBEK, Mustafa Kemal Paşa Tel. Müd. Temsilcimiz Onur BALCI, Gençosman Tel. Müd. Temsilcimiz Nuri KOÇ ile birlikte Derneğimiz üyesi olan toplam 35 meslektaşımız katılım sağlamıştır.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda;

Türk Telekom bünyesinde kapsam dışı ve kapsam içi olarak görev yapan bütün teknikerlerin son dönemde yaşanan mağduriyetleri ve süreç içerisinde Türk Telekom Yönetimi, Türkiye Haber-iş Sendikası ve derneğimiz tarafından yapılan çalışmalar değerlendirilmiş olup yapılan çalışmaların ve sonuçlarının sahadaki yansıması da değerlendirilmiştir.

Misafir, Katılımcı ve Üyelerimize, Türk Telekom’daki mesleki birlikteliği ve 27 yıldır verilen Tekniker Mesleki mücadelesi, Tekniker Dernekleri Federasyonunun çalışmaları ve Tekniker Odaları Birliğinin kurulması hedefi hakkında hazırlatılan Sine vizyon çalışması eşliğinde anlatılmıştır.

Üyelerimiz ile gerçekleştirilen bu başarılı ve bir o kadarda anlamlı buluşmaya, Genel Başkanımız, Bölge Müdürümüz, Bölge müdür Yardımcılarımız, Telekom Müdürlerimiz ve Bölge, İl ve Telekom Müdürlükleri Temsilcimiz ile birlikte üyelerimizin konuşmaları daha da anlamlı hale getirmiştir.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak öncelikle Bursa Bölge Müdürlüğü Üyelerimize ve katılım sağlayan bütün Türk Telekom yöneticilerine çok teşekkür ediyor birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz.

Selam ve saygılarımızla;

Yönetim Kurulu