Derneğimiz Yönetimi İstanbul II Bölge Müdürümüzü Makamında Ziyaret Etti

Derneğimiz Genel Başkanı İsmail ÖZKAR, İstanbul II Bölge Temsilcimiz Sn. İsmail TAŞTEKİN, geçmiş dönem temsilcimiz Sn. Yılmaz ÖKSÜZ İstanbul II Bölge Müdürümüz Sn. Ömer YILDIZ Bey’i makamlarında ziyaret ettiler.

Genel Başkanımız uzun süredir gerçekleştirmediği bu ziyareti gerçekleştirmekten dolayı duymuş olduğu mutluluğu ifade ederek Şirketimiz için bulunduğu coğrafi konum, müşteri, alt yapı, gelir ve İnsan Kaynağı olarak en önemli Bölge Müdürlüklerimizden biri olan İstanbul II Bölge Müdürlüğünün Derneğimiz içinde üye potansiyeli olarak çok önemli olduğunu ifade etti. Derneğimiz olarak üç aydır İstanbul II Bölge müdürlüğümüzde Bölge Temsilcimiz İsmail TAŞTEKİN Bey’in başkanlığında yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkanımız Eylül ayında Telekom Müdürlükleri temsilcileri ile İstanbul’da yapmış oldukları toplantının çok verimli geçtiğini birçok meslektaşımızın Derneğimizi yeni tanıdığını ama çalışmaların takip edildikçe ilginin yoğun oluğunu ifade etti. Özellikle Üretmiş olduğumuz eğitim projelerini çeşitlendireceklerini ifade eden Başkanımız Lisans eğitim projeleri yanında meslektaşlarımızın sertifikasyon eğitimleri ile ilgili hazırlık yaptıklarını bu eğitimleri Teknikerlerin çalışma hayatını ve niteliğini çok daha iyi hale getireceklerini ifade etti. Sözlerini İstanbul II Bölge Müdürlüğünde çalışan tüm Tekniker meslektaşlarımız ile bir araya gelmek istediklerini ifade eden Başkanımız, Bölge Müdürümüze düşünülen organizasyon ile ilgili bilgilendirerek tamamladı.

Bölge Müdürümüz Sn. Ömer YILDIZ sözlerine Derneğinizi ve Sn. Başkanınız İsmail ÖZKAR Bey’i daha önceki çalışma yerlerinden tanıdığını ifade ederek her konuda Tekniker mesleki gurubu için elinden gelebilecek bir şey olduğunda yardıma hazır olduğunu, birlik ve beraberlikten kaynaklanan her çalışmanın, her sosyal içerikli çalışmanın bireylerin motivasyonda etkili olduğunu ifade etti.

Derneğimiz Yönetim ziyareti sağlıklı ve başarı içerikli temenniler sunularak tamamlandı.