Derneğimizin Yönetim Kurulu olarak Şirketimiz Anadolu Merkez I Bölge Müdürümüz Sn. İrfan YILDIZ’I makamında ziyaret ettik.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR’a Genel Sekreterimiz Sn. Murat Bekir UYANIK, Eğitim ve Yayın Sekreterimiz Sn. Alparslan ÇİVİCİ, Sosyal Hizmetler Sekreterimiz Sn. İsmail KILINÇ ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. İhsan KAYA, Sn. Murat ALCI eşlik etmişlerdir.

Genel Başkanımız, Türk Telekom A.Ş. de Tekniker pozisyonunun ihdası ve gelişim sürecini değerlendirerek, gelişen süreçler içerisinde Bölge Müdürümüzün yapılan çalışmalara vermiş olduğu desteğin ve katkılarının yadsınamaz bir gerçek olduğunu ifade ederek, tüm Teknikerler adına teşekkür etti.

Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak mesleki kitlemiz ile ilgili Genel Müdürümüz Sn. Tahsin YILMAZ, İnsan Kaynakları Destek ve Regülasyon Başkanımız Sn. Şükrü KUTLU ve İK Servisleri Direktörümüz Sn. Seyit YILMAZ ile yapılan görüşmeler ve gelinen nokta ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduktan sonra Anadolu Merkez I Bölge Müdürlüğü ve bağlı İl Telekom Müdürlükleri bünyesinde görevli Teknikerlerin durumları ve beklentileri ile ilgili konular hakkında Bölge Müdürümüz Sn. İrfan YILDIZ bilgilendirilmiştir.

Bölge Müdürümüz gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili duymuş olduğu memnuniyeti söyleyerek, Telekomünikasyon Teknikerleri Derneğinin yapmış olduğu çalışmaların ve göstermiş olduğu yapıcı tavırların kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu, Şirketimizde Tekniker mesleki kitlesinin geldiği noktanın da bunun göstergesi olduğunu ifade etmişlerdir.

Şirketimiz genelinde olduğu gibi Bölge Müdürlüğü kapsamında etkin bir rol haline gelen Teknikerlerin sahadaki başarısından bahseden Sn. İrfan YILDIZ, sıklıkla sahaya ziyaretler gerçekleştirdiğini, bu ziyaretlerde Teknikerler ile sohbet etme imkânını bulduğunu, oluşan ve oluşabilecek sıkıntılar ile ilgili alanı içerisinde gerekeni yaptığını ve yapacağını ifade etmişlerdir.

Yeni uygulamaya alınacak norm yapılanması ile ilgili olarak Teknikerlerin sahadaki etkinliğinin artacağını söyleyen Sn. YILDIZ, bu çalışmalar ile temsil etmiş olduğunuz kitlenin motivasyonunun ve Şirketimize olan bağlılığının daha hissedilir hale geleceğini söyleyerek, Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak yapılacak çalışmalara ve sosyal aktivitelere destek vereceklerini ifade etmişlerdir.

Derneğimiz heyeti yapılan bu ziyaret ile gerçekleşen görüşmenin meslektaşlarımız açısından çok verimli geçtiğini ifade ederek, Bölge bünyesindeki tüm Tekniker meslektaşlarımız adına teşekkür etmişlerdir.

Görüşme sonrası kareler…