İstanbul’da Düzenlenen Oryantasyon Eğitimi

Şirketimiz İnsan Kaynağına yeni katılan meslektaşlarımız için İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Salonunda düzenlenen 6 günlük Oryantasyon eğitimine Derneğimizde katılmış olup, Yönetim Kurulumuzdan Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Necmettin KAYABAŞI, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet GÜNER, Zafer COŞAR, Erdal YENİLMEZ ve İbrahim KURTOĞLU; Kurum Kültürü eğitimi vermişlerdir.

Admin_05072012092443
Konuşmalarında, Şirketimizin mevcut durumunu değerlendirip; hedefledikleri Türk Telekom’u anlatarak yeni katılan arkadaşlarımızdan beklentilerini ifade etmişlerdir. Operasyon Başkanlığımıza bağlı Direktörlerimiz çalışma konuları ile ilgili hazırlamış oldukları sunumlarını anlatarak genel bir bilgilendirme yapmışlardır. Operasyon Başkanlığımıza bağlı İşletme ve Bakım Direktörümüz Sn.Osman BAL bey aramıza yeni katılan meslektaşlarımızdan işletmelerin içerisinde alacakları rolü, beklentilerini ve Telekom ailesinin bir ferdi olmanın onurunu ve sorumluluğunu akıcı bir dil ile anlatmışlardır.
Oryantasyon Eğitimine 82 İl Müdürümüz katılmış olup temsilen Erzurum İl Müdürümüz Sn.Rıfkı GÜRAKSIN Bey güzel bir konuşma yaparak tecrübelerini aktarmışlardır.

Eğitim üçüncü günü konularında ihtisaslaşmış eğitimcilerimiz branş eğitimlerine geçerek ana hatları ile yapacakları işler ile ilgili bilgi birikimlerini aktarmışlardır. Devam eden gün 6 guruba ayrılmış olan Tekniker meslektaşlarımıza Derneğimiz Yönetim Kurulu üyeleri Hazırlamış oldukları sunum doğrultusunda kurum kültürü eğitimi vermişlerdir.

Kurum Kültürü eğitiminde hazırlamış oldukları bilgi notlarının dağıtımını yaparak, Tekniker nedir, Şirketimizde görevi, yetkisi ve sorumluluğu nedir başlıkları altında Telekomünikasyon Teknikerleri Derneğinin Kuruluş amacı, yapmış olduğu çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verilmiştir. Soru cevap bölümünde aramıza katılan meslektaşlarımızın öğrenmek istedikleri konular ile ilgilide bilgilendirmede yapılarak Türk Telekoma ve Tekniker ailesine katılmalarından dolayı karşılıklı iyi niyetler aktarılmıştır.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak düzenlenen organizasyonun kusursuz işlemesinden dolayı İnsan Kaynakları Başkanımıza ve nezninde Eğitim Direktörümüz Sn.Ayhan ARTAR bey ve ekibine teşekkür eder, yeni meslektaşlarımız ile beraber olmaktan duymuş olduğumuz hazzı belirterek aramıza katılan meslektaşlarımıza hoş geldin der çalışma yaşamlarında yanlarında ve yakınlarında olacağımızı ifade eder çalışmalarında başarılar dileriz.

TTD Yönetim Kurulu adına
İsmail ÖZKAR