Saha Yönetimi Başkanımız Sn. Tevfik Fikret KARAMAN Ziyaret Edildi.

Saha Yönetimi Başkanlığı görevine atanan Sn. Tevfik Fikret KARAMAN Ankara Genel Müdürlük kampüsündeki makamında ziyaret edildi.

Derneğimiz Genel Başkanı İsmail ÖZKAR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Murat ALCI, Sait ÖZDAŞ, Alparslan ÇİVİCİ  ve Konya İl Temsilcimiz Mustafa ATEŞ’in  katılımları ile gerçekleştirilen ziyaret bir  saat sürmüş olup;

Yeni atanmış oldukları görevin hayırlı olması dileği ile başlamıştır.

Ziyarette Derneğimiz kuruluş amacı, bu güne kadar oluşturulan Şirket içi projeler  kapsamında çalışılan, Tekniker istihdamı, kariyer planlaması, ücret ve yan haklar, Kişisel gelişim eğitimleri, sosyal sorumluluk kapsamındaki aktiviteler ile birlikte Şirket dışında gerçekleştirilen projeler kapsamında, Türk Telekom Teknikerlerinin Lisans tamamlama, Mesleki Yeterlilik Kurumunda Telekomünikasyon Sektöründe çalışan Teknikerlerin Mesleki Standartlarının belirlenmesi, Türk Tekniker Odalarının  kurulması kanunu ile ilgili gerçekleşen ve gerçekleşebilecek  süreçler hakkında genel bir bilgilendirme yapılarak konular ile ilgili dosya sunulmuştur.

Tüm Teknikerler adına Kendisine teşekkür eder yeni görevinde  başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu

DSCF2560 DSCF2564DSCF2563