Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı İstişare Toplantısı

Teknoloji Anlamında Sahada Yaşanan Sorunlar ve Gelişmeler adına Derneğimizin düzenlemiş olduğu Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı istişare toplantısı gerçekleştirilmiş olup Şirketimizin hemen hemen her Bölge ve İl Telekom Müdürlüklerinden, farklı branşlarda görev yapan kapsam içi ve kapsam dışı meslektaşlarımızı bir araya getirmiş bulunuyoruz.

Bu tip birliktelik ile sahada yaşanan sıkıntıların çözümüne, yeni ve mevcut teknolojilerin iş fırsatlarına zemin hazırlarken, aynı zamanda fikri olarak da son derece verimli tecrübe aktarımlarını gerçekleştirmeyi amaçlamış olduk.

Toplantımıza katılımlarından dolayı Sayın Genel Müdür Yardımcımız Yusuf KIRAÇ Bey, Erişim Sistemleri Direktörü Ercan AĞIR Bey, İletim Sistemleri Direktörü Mustafa Kemal ODABAŞI Bey ve Derneğimizin bölge temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerine değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederim.
Bilgilerinize.

İsmail ÖZKAR