Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği’nden Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Anlamlı Ziyaret

Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın arttığı günlerdir.
Bu aylarda şefkat ve merhamet kanatlarımızı gerip, ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza, kimsesizlere, yoksullara ve zor şartlar altında eğitim ve öğretim gören çocuklarımız ile gençlerimize sahip çıkmanın sosyal bir sorumluluk olduğunun bilinci içerisinde olmalıyız.

Bu bilinçle Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği ailesi olarak, Konya İl Temsilciğimiz tarafından Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Konya İl Temsilcisi Mustafa ATEŞ, Konya İl Temsilci Yardımcısı Abdullah DUMLU ve dernek üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyarette Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ziyaret edildi.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz kapsamında ziyaretin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bu ziyaret vesilesiyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koruması altındaki kimsesiz çocuklarımızın aile özlemlerinin bir nebze de olsa giderilmesine katkı sağlandı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen ziyarette Konya Türk Telekom’daki tekniker arkadaşlarımızın anlamlı katkılarıyla 67 kimsesiz çocuğumuzun giyim ihtiyaçları karşılandı.

Söz konusu ziyaretin gerçekleştirilmesinde katkı ve desteklerinden dolayı; Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret KARAMAN, Türk Telekom İl Müdür Y. Mehmet Murat USLULAR İl Temsilcimiz Mustafa ATEŞ, İl Temsilci Yardımcısı Abdullah DUMLU ve Konya teknikerlerine desteklerinden dolayı teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

SAYGILARIMIZLA

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği