Yardım Kampanyası Açıklaması

Bu nedenle Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği bünyesinde her yıl geleneksel olarak ülkemizin belirli Bölge ve İl Müdürlüklerimizde düzenlenen "Ramazan Ayı İftar Yemeği Programlarımız" ; Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulunca alınan karar ile iptal edilmiş olup bunun dahilinde şirketimiz bünyesinde başlatılan yardım kampanyası ile Somali Halkına yardımda bulunulacaktır.

Alınmış olunan bu kararı destekleyeceğiniz konusunda hiç bir şüphe duyulmaksızın , siz değerli arkadaşlarımızın da maddi desteği ile kararımız amacına ulaşacaktır. Yapılmış olan yardımlar adınıza olup Somali Halkına ulaşacaktır.

İnsanlık dramıyla savaşan Müslüman kardeşlerimize yapılan hayırlı yardımların Allah(CC) tarafından kabulünü temenni ederiz.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği
Yönetim Kurulu Adına