İnsan Kaynakları Başkanımız Sn. Bahattin Aydın Bey Makamında Ziyaret Edildi

Derneğimiz Genel Merkezi olarak, GenelBaşkanımız İsmail ÖZKAR’ın Başkanılığında Genel Sekreterimiz Murat Bekir UYANIK, Teşkilat Sekreterimiz Ümit ATAMAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet DİRİ ve İstanbul II Bölge Temsilcimiz İsmail TAŞTEKİN Beyin katılımları ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. İnsan Kaynakları Başkanımız Sn. Bahattin AYDIN Bey İstanbul Gayrettepe Genel Müdürlük Binamızdaki makamında ziyaret edildi.

Ziyaretimizde, ana başlıklar halinde Derneğimizin kuruluşundan itibaren gerçekleştirmiş olduğu Şirket içi ve Şirket dışı yürütmüş olduğu çalışmalar ve üretmiş olduğu projeler hakkında bilgi verilmiştir.

İK Başkanımız Sn. Bahattin AYDIN, Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin yeniden yapılandırması, Türk Telekom,  Avea ve TTNet Grup Şirketlerinin entegrasyon çalışmaları ile ilgili süreç hakkında heyetimizi bilgilendirmiştir.

Heyetimiz;

Tekniker mesleki kitlemiz ile ilgili süregelen çalışmalar ve sürecin tamamlanması ile ilintili beklentilerimiz hakkında bilgi aktarımı yapılmıştır.

ü Rol tanımı yapılarak 2013 yılında ilk atamaları gerçekleştirilen Teknik Sorumlu pozisyonu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarılarak, şu ana kadar uygulama süreçlerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili görüşler;

ü Kapsam Dışı meslektaşlarımızın son beş yıl içerisinde ücret artışının enflasyonun altında kaldığı gerçeği doğrultusundaki beklentilerimiz, 2008 ve sonrası türk telekom ailesine katılan meslektaşlarımızın ücretleri ve yeni dönem beklentileri hakkındaki öneri ve düşüncelerimizin aktarılması.

ü Teknik personel pozisyonundan Tekniker pozisyonuna geçişler ve yeni dönemde Meslek Yüksekokulu mezunu olan meslektaşlarımızın durumları hakkında bilgilendirme;

ü  Meslektaşlarımızın Şirket içi eğitimi ile ilgili beklentilerimiz;

Ana başlıklar çerçevesinde görüşmelerini tamamlamışlardır.

Gerçekleşmiş olan bu görüşmede yaşanan yakın ilgi ve sıcak ortamdan dolayı İnsan Kaynakları Başkanımız sn. Bahattin AYDIN Beye bütün Teknikerler adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız.