İstanbul Bölge Müdürümüzü Ziyaret

Sevgili Meslektaşlarımız;

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi sn. İsmail TAŞTEKİN, Avrupa Yakası Temsilcisi sn. Serkan BAŞ, Anadolu Yakası Temsilcisi sn. Arif BİLİCİ beyler, İstanbul Bölge Müdürümüz sn. Dr. Mehmet BEYTUR beyi makamında ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretlerinde;

08. Şubat 2019 tarihinde Kocaeli’nde düzenlenen Bölge Teknikerleri toplantısına, gerçekleştirmiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür edilerek, Derneğimiz faaliyetleri, Bölgemiz Teknikerlerinin durumları ve güncel konular hakkında bilgi alış verişinde bulunulmuştur.

İstanbul Bölge Müdürlüğümüz bünyesindeki Kocaeli ve Sakarya Telekom Müdürlüklerimizde görevli Teknikerlerin katılımları ile gerçekleştirilen toplantıya, Derneğimiz Genel Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR ev sahipliğini yapmış olup, İstanbul Bölge Müdürümüz Sn. Dr. Mehmet BEYTUR, Bölge Müdür Yardımcımız sn.Bilal UÇAR ve Sakarya Telekom Müdürümüz sn. Ali Rıza HANEDAR beyler teşrifleri ile onurlandırmışlardır.

Bilgilerinize sunarız.
Telekomünikasyon teknikerleri Derneği