Üyelerimizle Bir Aradaydık

KOCAELİ – SAKARYA TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ ÜYELERİMİZLE BİR ARADAYDIK

Kocaeli il Temsilcimiz sn. Halit BAYHAN tarafından organize edilen bilgilendirme ve tanışma toplantısı 08.02.2019 Cuma günü İzmit Öğretmen Evinde gerçekleştirildi.

Derneğimiz Genel Başkanı sn. İsmail ÖZKAR’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Kocaeli ve Sakarya üyelerimizin yoğun katılımı ile birlikte, İstanbul Bölge Müdürümüz sn. Mehmet BEYTUR, Bölge Müdür Yardımcımız sn. Bilal UÇAR, Sakarya Telekom Müdürümüz sn. Ali Rıza HANEDAR Kocaeli Yöneticilerimizden sn. Ali TOPÇU, Ayşegül Sezer KARABULUT, Gökhan ALPTÜRK, Haber-iş Sendikası Kocaeli Bölge Temsilcisi sn. Ayhan BIYIK, Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri sn. Ümit ATAMAN, sn. Ahmet DİRİ, sn. İsmail TAŞTEKİN, İstanbul İl Temsilcilerimiz sn. Arif BİLİCİ, sn. Serkan BAŞ ve Sakarya İl Temsilcimiz sn. Recep ÜLKEN katımları ile onurlandırmışlardır.

Kocaeli İl Temsilcimiz sn. Halit BAYHAN yapmış olduğu açılış konuşmasında, oluşturulan bu ortamdan duymuş olduğu memnuniyeti ve gösterilen birlik ve beraberliğin onurunu yaşadığını ifade ederek Derneğimizi Kocaeli’nde çok daha iyi noktaya getireceğini ifade ederek bütün katılımcılara teşekkür etmişlerdir.

Ardında kürsüye gelen Derneğimiz Genel Başkanı sn. İsmail ÖZKAR, Teknikerlik mesleğinin lokomotifliğini yapan Derneğimizin genç meslektaşlarımız ile daha iyi noktaya geldiğini, Genel Merkezce yürütülen Teknikerler Federasyonu çalışmalarının son aşamada olduğunu ifade ederek “bu meslek bizlerle birlikte var olmuş ve bizlerle birlikte çok daha iyi noktaya gelerek serbest piyasa, Özel Sektör ve Kamuda çalışan bütün teknikerleri kapsayacaktır” ifadesi ile konuşmasını sonlandırmıştır.

Katılımcılara hitap etmek için kürsüye gelen İstanbul Bölge Müdürümüz sn. Mehmet BEYTUR, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden ve şahsen katılımlarından dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek, mesleki birlikteliklerin önemine vurgulayıp Teknikerler Derneğinin mesleklerine ve Türk Telekom’a yapmış oldukları hizmetlerin şahidi olduğunu, tamamen gönüllülük esasına dayanan bu hizmetlerin desteklenmesi her iki açıdan da güzel sonuçlar doğuracağına olan inancını konu ederek konuşmasını tamamlamışlardır.

2019 yılı teşvik uygulamasından faydalanarak emeklilik kararı alan üyelerimiz sn. Ahmet DİRİ, sn. Ali ÇEPNİ ve sn. Emin Erkan ÖZKAN beylere Derneğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı Kocaeli İl Temsilciliğimizin hazırlatmış olduğu şiltler törenle takdim edilmiştir.

Bütün katılımcılar ile birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilerek toplantı sonlandırılmıştır.

Saygılarımızla;