Anadolu Merkez II Bölge Müdürümüz Ziyaret Edildi

Anadolu Merkez II Bölge Müdürümüz Sn. Muhammet KATMER Bey Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ziyaret öncesi,  Derneğimiz Genel Başkanı, Proje sorumlumuz,  Bölge Temsilcimiz ve üyelerimiz tarafından makamında ziyaret edildi.

Ziyarette Bölge Müdürümüze Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak olan ziyarette sunulacak olan proje ile ilgili bilgi verilerek, Türk Telekom A.Ş. içerisinde Tekniker mesleki gurubu için yapılan çalışmalar ve beklentilerimiz aktarılmıştır.

Derneğimizi yakından tanıyan Bölge Müdürümüz, derneğinizin Türk Telekom ve mesleki gurubunuz teknikerler için yapmış olduğunuz çalışmalar takdirle karşılıyorum. Özellikle hazırlamış olduğunuz bu proje ile çalışanların kendilerine yenilemelerini ve ömür boyu eğitim kavramını desteklediğini gördüğünü ifade ederek, bu tip projelerin Telekom Teknikerleri tarafından yapılmasının ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

Derneğimiz heyeti kabul ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sunmuşlardır.