Derneğimizin Yönetim Kurulu olarak Şirketimiz İnsan Kaynakları Destek ve Regülasyon Başkanı Sn. Şükrü KUTLU Bey’i makamında ziyaret ettik.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR’a Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet GÜNER, Genel Sekreterimiz Sn. Murat Bekir UYANIK, Genel Teşkilatlanma Sekreterimiz Sn. Ümit ATAMAN ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. İsmail TUĞCU, Sn. Ahmet DİRİ ve Sn. Sait ÖZDAŞ eşlik etmişlerdir. Yapılan ziyaret 04.03.2013 tarihinde saat 15:30 da başlamış olup saat 16:30 da sona ermiştir.

Derneğimiz Yönetim Kuruluna Haziran 2012 yılında katılan Yönetim Kurulu Üyelerimizi Sn. Şükrü KUTLU Bey’e tanıtan Genel Başkanımız Derneğimiz Yönetim Kurulundan kamu nakil hakkını kullanarak ayrılan arkadaşlarımızdan boşalan üyelikleri Şirketimiz Bölge Müdürlüklerinde görev yapan arkadaşlarımızın seçildiğini ifade ederek, teşkilatlanmada ve üyelerimizin yanında ve yakınında olarak daha aktif hale geldiklerini belirtti.

Genel Başkanımız Türk Telekom A.Ş. de Tekniker statüsünün ihdası ve gelişim sürecine kendilerinin şahit olduğunu, bu süreç içerisinde yapılan çalışmaların çıkmaza girdiği anlarda yanımızda olduğunu ifade ederek mesleğimiz açısından gelinen noktada katkılarının yadsınamaz bir gerçek olduğunu söyleyerek tüm teknikerler adına teşekkür etti.

Özelleştirme süreci ile birlikte yeniden belirlenen İnsan Kaynakları yapısının ana unsurlarında biri haline gelen ve binlerce genç meslektaşımızın Türk Telekom A.Ş. de çalışma imkanı bulduğunu ifade eden Yönetim Kurulumuz, 6.000 tekniker istihdamı ile Ülkemizde özel Sektör ve Kamu Kurumları içerisinde kadrosunda en fazla Tekniker bulunduran bir yapıya kavuştuğunu ifade ederek bu istihdamdan dolayı tüm Teknikerler adına teşekkür etmişlerdir.

Devir işlemi ve devamındaki yeni İnsan Kaynakları yapılanmasının, yenilenen organizasyon yapısı içerisinde belirlenen rollerin, Teknikerlerin Şirket içerisindeki gelişimi ve kariyer yolu açısından kısıtlı olduğunu ifade eden heyetimiz, Şubat 2012 yılında başlatılan, HAY GRUP ve Şirketimiz Yöneticileri tarafından hazırlanan yeni norm yapılanması, Teknikerlerin Şirket içerisindeki gelişiminin sağlanacak olması ve Kariyer grubu haline getirilmesi meslektaşlarımızca olumlu karşılanarak heyecan yarattığını ifade ederek, bu yapı Teknikerlerin motivasyonunu artırmasının yanında Şirketimize olan bağlılıklarını da pekiştirdiğini ifade ederek tüm Teknikerler adına teşekkür etmişlerdir

Yeni norm yapılanmasının uygulamasında karşılaşılan bazı sıkıntı ve sorunlar hakkında bilgi aktaran heyetimiz konu ile ilgili fikirlerini aktararak özellikle genç meslektaşlarımızın süregelen bazı sıkıntılarının giderilmesinin Derneğimiz açısından çok önemli olduğunu ifade eden Genel Başkanımız, Türk Telekom tüm çalışanları ile birlikte çok özel bir şirket ve biz bunun bilincindeyiz. Bu bilinç ve tarihinden beri ileri gelen inanç ve bağlılıkla daha da özel ve daha da büyük bir şirket haline geleceğine olan inançlarının tam olduğunu ifade ederek sözlerini tamamlamıştır.

İnsan Kaynakları Destek ve Regülasyon Başkanımız Sn. Şükrü KUTLU gerçekleşen görüşme ile  ilgili duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek Şirketimizde çalışan tüm teknikerlerin çok başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, piyasa rekabetinde kendilerine çok görevler düştüğünü bununda bilincinde olduklarını düşündüğünü ifade etmişlerdir. Derneğimizi ve Tekniker mesleki grubunu kendisinin de yakinen takip etmekte olduğunu, genel olarak sıkıntılarını bildiklerini, şirketimiz imkanları ölçüsünde çözecek iradenin  olduğunu,  bu konuda kendilerinin de gayret sarf ettiklerini belirtmişlerdir.

Toplantı, Yönetim Kurulu üyelerimizin fotoğraf çekilmesinin ardından sona ermiştir.