Meslektaşlarımız Kaza Yaptı ( Telekom Çalışanları )

Erzincan – Erzurum karayolunun 35. kilometresi Üzümlü ilçesi Avcılar Köyü mevkiinde,
Telekom Çalışanı Meslektaşımız İsmail Bahadır yönetimindeki Türk Telekom’a ait 06 DZ 5654 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak tarlada ki ağaca çarpmıştır.
Devrilen ağaç nedeniyle araçta sıkışan meslektaşlarımız İsmail Bahadır ve Yalçın Demir yoldan geçen diğer sürücüler tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılmıştır.
Yaralılar kaza yerine gelen ambulans ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Dernek olarak gerekli irtibat sağlanmış, meslektaşlarımızın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilmiştir.
Teknikerler Derneği olarak İsmail BAHADIR ile Yalçın DEMİR’e geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.
tk12
tk12345