TT FEST 2013

Türk Telekom Teknikerler Derneği Sakarya İl Temsilciliği olarak 4. Geleneksel piknik organizasyonumuzu Arifiye ilçemiz Gölbaşı piknik alanında gerçekleştirdik.

Etkinliğimize Kocaeli İl Müdürümüz Fatih Mehmet BAĞIRICI, Sakarya İl Telekom Müdür Yardımcımız Atila ATALAY, Sakarya Network Müdürümüz Bekir LAİK, Sakarya Ticari Faaliyetler Müdürümüz Semih SALMAN, Teknikerler Derneği Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR, Teşkilatlandırma Sekreterimiz Ümit ATAMAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet DİRİ, İstanbul İl Temsilcimiz İsmail TAŞTEKİN, Kocaeli İl Temsilcimiz Mehmet YILDIZ, İstanbul ve Kocaeli’den gelen tekniker arkadaşlarımız, Sakarya’daki tekniker arkadaşlarımız ve değerli misafirlerimiz katılmıştır.

Değerli yönetici ve arkadaşlarımızın etkinlik organizasyonu içerisinde bulunan aktivitelerden çok memnun kaldıkları ve bir çok aktiviteye aktif katılım göstermeleri bizim bir aile birliği kurduğumuzun ve bu ailenin ilerleyen yıllarda da devam edeceğinin göstergesi olmuştur.

Genel Başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR’ın yapmış olduğu konuşmasında da bu düşüncelerini ifade etmesi, bizim TürkTelekom ailesine aidiyet duygularımızı gün geçtikçe artırarak, güçlendirmiştir. Başkanımızın, Türk Telekom Norm yapısı ve Teknikerlerin bu norm yapısı içerisindeki kariyer imkanlarından yararlanılabilmesi için, Derneğimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olumlu sonuçlar alınmış olduğunu ve bunun neticeleri olarak belirli kriterler dahilinde tekniker arkadaşlarımıza yeni ünvanlarının önümüzdeki günlerde verileceğini belirten konuşması bizi oldukça memnun etmiştir. Ayrıca derneğimizin her geçen gün şirket içerisinde saygınlığının artarak, tekniker ünvanındaki personelin Türk Telekom ailesindeki yerinin önemi vurgulanmış olup, bizim de ünvanımıza ve derneğimize güç katıyor olmamız şirket tarafından olumlu olarak izlenmektedir.

Bu tür etkinliklerin tekniker arkadaşlarımıza moral-motivasyon ve şirket içerisindeki arkadaşlık-dayanışma kültürünü artırdığı aşikardır. İsteriz ki, imkanlar dahilinde yapılabilecek organizasyonların farklılığı ve içeriği bizi sürekli dayanışma içerisinde, birlik beraberliğimizi üst seviyelere çıkaracak şekilde yapılabilmesidir.

Sakarya İl Temsilciliği olarak; katılan değerli yönetici ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, önümüzdeki yıl farklı bir etkinlik programıyla tekrardan buluşmayı temenni ederim.

Teşekkürler, hayırlı günler dilerim.

Recep ÜLKEN
Sakarya İl Temsilcisi