Ulusal Siber Güvenlik Müdahale Merkezi Açılış Töreni

Sevgili arkadaşlar

Tören BTK Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup törene sn. Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, Cumhur Başkanı Yardımcımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, bürokratlar sektörün önde gelen şirket yöneticileri ve sektör sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katılım sağlamışlardır.

Programda Genel Müdürümüz Ümit Önal bey Genel Müdür Yardımcılarımız Yusuf kıraç ve Mehmet Beytur beyler ile görüşme fırsatı buldum.

Bu sektör için büyük önem arz eden bu açılışın sektörümüze ve milletimize hayırlar getirmesini temennisi ile saygılarımı sunarım.

İsmail ÖZKAR
Genel Başkan