Derneğimiz Gümüşhane İl Temsilciliği Tarafından Gümüşhane İl Telekom Müdürlüğü Teknik Operasyonlar Müdürü Ziyareti Gerçekleştirildi

Derneğimiz Gümüşhane Temsilcisi ve çalışma arkadaşlarımız tarafından TÜRK TELEKOM GÜMÜŞHANE İL MÜDÜRLÜĞÜ TEKNİK OPERASYON MÜDÜRLÜĞÜ’ne Atanan SAYIN Serdar ÖZTÜRK’E makımında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Deneğimiz Gümüşhane İl Temsilcisi Sayın Ufuk SARAÇ Serdar Bey’e yeni görevinde başarılar dileyerek şirketimiz ve çalışma arkadaşlarımız adına hayırlara vesile olması teminnisinde bulunudu.
Teknik Operasyonlar Müdür Sayın Serdar ÖZTÜRK ise Derneğimizin bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışma arkadaşlarımızla beraber uyum içerisinde bundan sonra çalışmalara devam edileceğini söyledi.