İstanbul Bölge Müdürlüğümüzdeki Üyelerimiz ile birlikteydik

İstanbul Bölge Müdürlüğümüzdeki Üyelerimiz ile birlikteydik;

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak;

İstanbul Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Kocaeli, Sakarya, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve merkez Telekom Müdürlüklerinde görev yapan Temsilcilerimiz ile birlikte meslektaşlarımızla bir araya geldik.

Genel Başkanımız sn. İsmail ÖZKAR, Başkan.Yrd.sn. Yusuf ORHAN, Genel Sekreter sn. Tekin EKİNCİ, Teşkilat Sekreteri sn. Arif BİLİCİ, Y.K. Üyesi sn. Ümit ATAMAN ve İstanbul Bölge Temsilcimiz sn. Serkan BAŞ beyin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı sabah kahvaltısı eşliğinde yapılmıştır. İstanbul Bölge Müdürü sn. Bilal UÇAR, Bölge Müdür Yardımcılarımız sn. Mehmet Fatih KARAKUŞ, Sn. Hülya EVREN, Bölge İK Müdürümüz sn. Bilge YELCİ, Bölge Erişim Operasyon Müdürümüz sn. Hüseyin AYDIN ve Üsküdar Telekom Müdürümüz sn. Baybars ÖNAL ve Derneğimiz Kocaeli İl Temsilcisi sn. Halit BAYHAN, Sakarya İl Temsilcisi sn. Recep ÜLKEN, Edirne İl Temsilcisi sn. Gökay AKMAN, Tekirdağ İl Temsilcisi sn. Hakan TEKECİ, Kırklareli İl Temsilcimiz sn. Şefik BENZET ve Telekom Müdürlüğü Temsilcilerimiz ile birlikte Derneğimiz üyesi olan toplam 65 meslektaşımız katılım sağlamıştır.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda, Teknik sorumlu, Saha Amiri ve Teknikerlerin ücret ve çalışma ortamından kaynaklanan sorunları ve bu paraleldeki talepleri tek tek dinlenip, cevaplandırılmış, yapılacak olan gelecek dönem çalışmalar ile ilgili hazırlanacak olan raporun alt yapısını oluşturmuştur.

Katılımcılara, Türk Telekom’daki mesleki birlikteliği ve 27 yıldır verilen Tekniker Mesleki mücadelesi, Tekniker Dernekleri Federasyonunun çalışmaları ve Tekniker Odaları Birliğinin kurulması hedefi hakkında  hazırlatılan Sine vizyon çalışması eşliğinde anlatılmıştır.

Üyelerimiz ile gerçekleştirilen bu başarılı ve bir o kadarda anlamlı buluşmaya, Genel Başkanımız, Bölge Müdürümüz, Bölge müdür Yardımcılarımız, Telekom Müdürlerimiz ve Bölge, İl, Telekom Müdürlükleri Temsilcimiz ile birlikte üyelerimizin konuşmaları daha da anlamlı hale getirmiştir.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak öncelikle İstanbul Bölge Müdürlüğü Üyelerimize ve katılım sağlayan bütün Türk Telekom yöneticilerine çok teşekkür ediyor birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz.

Selam ve saygılarımızla