Van’dan Mesaj Var

Merhaba,

Teknikerler Derneğinin Sayın Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği adı altında kurulmuş, bir çatı altında toplanmış, Teknikerler Derneği üyelerinin böyle güçlü bir kuruluşun yanlarında olduğunu bilmeleri her zaman gurur vericidir.

Kaçınılmaz afetlerden bir tanesi olan depremin Van’ı vurmasının üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti. Bizler acılarımızı yaşadıklarımızı unutup geleceğimize dair planlarımızla yaşantımıza devam ediyoruz.

Depremde derneğimizin bizim yanımızda olduğun gördük ve bildik. Van temsilcimiz Muhammed Nuri Buran Bey’in katkısı  ve Sayın Başkanımız İsmail Özkar Bey hem bizleri araması hem de küçükte olsa bir miktar yardım ile bizleri mutlu etmiştir.

Derneğimizin kuruluş amaçlarına baktığımda çok güzel konuların yazıldığını gördüm. Bu sebeple kuruluş amacında yazıldığı gibi, "Sosyal dayanışmalarını sağlama -Üyelerinin mesleki ve sosyal hak ve hukukunu savunmak-Üyelerin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını kanuni yönden genişletmek ve teminat altına almaya çalışmak ve Teknikerler arasında dayanışmayı geliştirmek üzere kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunmak." Amacıyla  siz değerli başkanımızı, Yönetim kurulunu Şehrimiz Van’a gelip bizleri ziyaret edip dertlerimizi dinlemelerini temenni ederiz.

Buraya gelişiniz bizi mutlu edecektir ve bu güzel ziyaretiniz güçlü bir bağ  kurduğumuzun örneği olup diğer şehirlerdeki üye arkadaşlarımızı da güven duyguları içinde nasıl bir derneğe üye olduklarının kanıtı olacaktır.

Saygılarımla,

Not; Sayın Başkanım bu maili tüm Türkiye deki teknikerlerin görmesini isterdim.  Derneğimizin mail gurubu olmadığından maili sadece derneğe atıyorum. Mümkünse siz genel olarak iletebilirsiniz.

Erdal KESER
Tekniker