10. Genel Kurul Ardından, Teknikerler Federasyonu Çalışması

Sevgili Meslektaşlarımız;

Derneğimizin 10. Olağan Genel Kurulunu Mesleğimize yakışır bir olgunluk ve umutlarımızı perçinleyen bir coşku ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Bu onur verici tablonun mimarları hiç kuşku yok ki sizlersiniz.

Siz değerli üyelerimizin katkıları ve bizlere olan inançları ile bu yolda yorulmadan, yılmadan ve eğilmeden yürümeye devam edeceğiz.
Bu heyecanı ve umutları devam ettirebilmemiz, sizlerin bize olan destekleriniz sayesinde gerçekleşecektir.

1994 yılından itibaren;
Omuzlarımıza almış olduğumuz tarihi sorumluluğun bilinci ile Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak yeni misyonumuz, Tekniker Federasyonu’nun Kurulumunu gerçekleştirmektir.
Genel Kurulumuzda almış olduğumuz karar ve bir gün öncesi kendi alanında faaliyet gösteren yedi Tekniker Derneği ile gerçekleştirilen toplantı bu misyon üzerine planlanmıştır.

Bu toplantı ile;
Teknikerler Federasyonu’nu bu zengin birikim ve tecrübe ile kuruluşunu gerçekleştirip büyüteceğiz.
Böylece Türkiye Tekniker Odaları Birliğinin alt yapısını oluşturarak, bu yapının her biriminde Telekom Teknikerlerinin görev almasını hedeflemiş olduk.

Hepinizin bu çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inancımız tamdır.

Mesleki mücadelemize yapmış olduğunuz güçlü katkı nedeni ile siz üyelerimize sonsuz teşekkür ediyor, mensubu olduğunuz “TEKNİKER” mesleğine layık bir çalışma dönemi geçirebilmek temennisi ve duası ile,
Sevgi ve saygılarımı sunar iyi çalışmalar dilerim.

Yönetim Kurulu Adına
İsmail ÖZKAR