Teknikerler Derneği Erzincan Bölge Temsilciliği olarak

Erzincan’da, Doğu-1 Bölge Müdürlüğü ve bağlı İl Telekom Müdürlüklerinde görevli  “BİRLİKLTEN KUVVET DOĞAR” sloganlı yemeğe Doğu-1 Bölge Müdürümüz Sayın Timur SEVİM,Ticari Faaliyetler Uzmanı Bülent DEMİREL ve Turan DELİKTAŞ’ ında katılımlarıyla ev sahipliğini dernek başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR ve Erzincan Bölge Temsilcimiz Ednan YILDIRIM yapmıştır.

Nezih bir ortamda gerçekleşen yemek, Türk Telekom bünyesinde çalışan Meslektaşlarımız arasındaki dayanışmayı, takım ruhunu, motivasyonu arttırmak ve sorunlarımızın giderilmesi adına fikir ve görüş alışverişini yapıldığı sağlıklı bir ortamda 27.08.2012 de gerçekleştirilmiştir.

Yoğun katılımın yaşandığı yemekte, Yöneticilerimiz ve Tekniker arkadaşlarımızla bir arada bulunmaktan duyduğumuz onur, gurur ve mutluluğu öncelikle sizlerle paylaşmak istedik.
Yemeğe başlamadan önce ev sahipliği yapan Genel Başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR bir açılış konuşması yapmıştır. Konuşmasında Teknikerler Derneği olarak gücümüzü birliktelikten aldığımızı, bu gücümüzün hem şirketimizi, hem de derneğimizi üst seviyelere getireceğini belirtmiştir. Ayrıca Türk Telekom bünyesine katılan genç teknikerlerin şirketimiz gelişiminde rol oynayacak olan en önemli faktörler olacağını,bu gelişimin devamı için de elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi;
Derneğimiz faaliyetleri arasındaki en önemli paylaşımımızın şirketimize olan bağlılığımız, dostluğumuz ve kardeşliğimiz olduğunu ve Telekom Teknikerleri Ailesinin tecrübeli ve yeni tüm meslektaşlarımızın gayretleri ile şirketimizi daha değerli bir marka ve daha ileri seviyelere ulaştırmak hedefinde çalışmak olduğunu ifade ederek konuşmasını tamamladı.
Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR BEY’in Doğu-1 Bölge Müdürümüz Timur SEVİM’ e günün hatırası olarak hediye vermesi ile derneğimiz yemeği sona ermiştir.
Yemeğe katılan Yönetim Kurulu Üyesi Bekir UYANIK ve İsmail TUĞCU, Erzurum Bölge Temsilcimiz Yıldıray DEMİR, Rahmi  KARADAĞ, Zekai  KOSTİK, Harun PARMAKSIZOĞLU, Ergün KARAKELLE, Hüsna  OMAY, Oğuz ŞENYILDIZ, Alper  KUMSAL, Meral  BAŞPINAR, Muharrem KOLAT, Ferhat DÜNDAR, Oguzhan TAN, Ümit GÜLAŞTI, Tolga GÜLAŞTI, İsmail BAHADIR, Yalçın DÜNDAR, Emin Uğur  ÇELİK, Arif PARMAKSIZOĞLU’na katılımları için teşekkür ederiz.