Ankara Bölge Müdürümüz Sn. Ömer Yıldız Makamında Ziyaret Edildi

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı sn. İsmail ÖZKAR, Genel Sekreterimiz sn. Murat Bekir UYANIK, Eğitim ve Yayın Sekreterimiz sn. Alparslan ÇİVİCİ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sn. Murat ALCI, sn. Yusuf ORHAN katılımları ile Ankara Bölge Müdürümüz sn. Ömer YILDIZ makamında ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ziyarette yeni görevinden dolayı tebrik edildi. Bölgeye ait meslektaşlarımızın genel durumları ile ilgili bilgi aktarılarak çalışma yaşamları ile ilgili sorunları ve beklentileri değerlendirilmiştir.

Görüşme yaklaşık 1.5 saat sürmüş olup yakın bir tarihte üyelerimizin de katılabileceği genişletilmiş bir toplantının yapılması konusunda görüş birliğine varılmıştır.

Bölge Müdürümüze göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı mesleki gurubumuz adına teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği