Teknikerler Günü İstanbul II Bölge Müdürü Ziyareti

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği İstanbul II Bölge İl temsilciliği olarak 05.05.2013 tarihinde Teknikerler günü olması nedeniyle Bölge Müdürümüz Sayın Ömer YILDIZ Bey ve Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Celal KAVAK Bey’i makamlarında Ziyaret ettik.

Ziyareti Derneğimiz adına İstanbul II İl Temsilcimiz Sayın İsmail TAŞTEKİN, Bölge Müdürlüğü Temsilcilerimiz Kenan DÖRTKÖŞE, Nuh GALİP TOPAK, Sunar GÖKKAYA, Küçükyalı Telekom Müdürlüğü Temsilcisi Didem KARAGÖZ, Erenköy Telekom Müdürlüğü Temsilcisi Yunus Emre ŞENSOY, Tolgahan DURAN, Pendik Telekom Müdürlüğü Temsilcisi Ümit GÜN gerçekleştirdi.

Yöneticilerimizle karşılıklı fikir alış verisinde bulunuldu, olumlu bir görüşme yapılmıştır. Yöneticilerimiz teknikerlerin maddi ve manevi sıkıntılarını bizlere sorarak konu ile yakından ilgilendiklerini göstermiş oldular. Gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür eder saygılar sunarız.

İstanbul II Bölge İl Temsilciliği