Dünya Engelliler Günü Ziyaretleri

Çocuğu engelli olan üyelerimizden Nadir Tokgöz Bey’e ve Konya İl Telekom Müdürlüğümüz, Mevlana, Ereğli, Akşehir ve Beyşehir Telekom Müdürlüğü bünyesindeki engelli çalışanlarına ziyaret gerçekleştirmiş ve çam sakızı çoban armağanı hediyeler derneğimiz adına kendilerine takdim edilerek Dünya Engelliler Günleri kutlanmıştır.

Şunu unutmamalıyız ki; herkes bir engelli adayıdır. Hayatı paylaşmak için asla engel yoktur. Yeter ki gönüller engelli olmasın. Ayrıca Engelliler için yaptıklarımızı aslında kendimiz için yaptığımızı da unutmamalıyız.

Bu organizasyonu düşünen ve tertip eden Konya il Temsilcilerimiz Mustafa ATEŞ Bey’i ve Abdullah Domlu Bey’i   tebrik ediyor; desteklerinden ve katılımlarından dolayı da İl Müdürümüz Tevfik Fikret Karaman Bey’e, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Murat Uslular Bey’e , Güney-1 Bölge İK Müdürümüz Mustafa Parpar Bey’e ve Mevlana Telekom müdürümüz Fatih Azizoğlu Bey’e teşekkürlerimizi sunarız.

Saygı ve sevgilerimizle.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği