Erciyes Üniversitesi Ziyaret Edildi

Meslektaşlarımızın gelişen teknoloji ile birlikte kendilerini geliştirebilmeleri, çalışma hayatlarında yarınlara daha hazırlıklı olabilmeleri amacı ile yürütmüş olduğumuz ömür boyu eğitim kapsamında Lisans Eğitimi çalışmalarında bulunmak üzere Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü  (Kayseri) ziyaret edildi.

Bu amaçla Erciyes Üniversitesi Rektörü sn. Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTİMUR makamında ziyaret edildi. Ziyarete Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR, Proje yöneticimiz sn. Doç. Dr. Murat ARI, Anadolu Merkez II Bölge Müdürlüğü Temsilcimiz Sn. Derya ATAY ile birlikte üyelerimizden Sn. Fatih KARADAYI ve Sn. Soner KARABULUT katılmıştır.

Dernek başkanımız kendilerini kabulünden dolayı Rektör Sn. Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTİMUR’a kabulünden dolayı teşekkür ederek, gerektiğinde projeye taraf olarak Üniversiteniz ile çalışabileceklerini ifade ederek ‘’Bu teknikerlerin uzun süredir beklediği bir proje, siz hocalarımızın verebileceği en küçük bir desteğin bile çalışmaya ciddi bir ivme katacağına inanıyorum’’ diyerek teşekkürlerini sundu.

Projenin sunumundan sonra Sn. Rektör Bu proje incelendiğinde, rekabet gücü yüksek bir toplum olma yolunda insanımızın bireysel gelişiminin, toplumun gelişiminin ve ekonominin gelişiminin sağlanması için, özellikle yükseköğretimde, eğitim sürecinde; kalite güvence sistemi içerisinde, teknoloji tabanlı esnekliği getiren bir model olacaktır. MYO mezunu teknikerler açısından ise, mezuniyet sonrası bir üst eğitim talepleri Hayat Boyu Öğrenme yaklaşımıyla fırsat eşitliğine dayalı olarak, teknoloji ve işyeri tabanında çözülebileceğini, proje ile ilgili her kademede destek verebileceğini ifade ederek Derneğimiz yönetimine teşekkür etmişlerdir.

Konu ile ilgili çalışmalar devam etmekte olup, gelişmeler sizlere sitemiz üzerinden iletilmeye devam edecektir.

Saygılarımızla.