Derneğimizin Amasya Toplantısı

Amasya İl Telekom Müdürlüğü temsilcimiz Fatih ÖZŞAHİN’in organize ettiği ve Yönetim Kurulumuzun katılımıyla gerçekleşen gecede Tekniker arkadaşlarımızla keyifli dakikalar geçirildi.

Amasya İl Telekom Müdürümüz Sayın SEZGİN YAVUZ ‘unda katıldığı gecede tekniker arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntıları dinlenip Derneğimizin gelecek günlere dair planları dile getirildi.

Gerek İl müdürümüz Sayın SEZGİN YAVUZ’un katılımı, gerek Tekniker arkadaşlarımızın katılımı ile sadece bir kurum değil TELEKOMÜNİKASYON TEKNİKERLERİ DERNEĞİ adı altında büyük bir aile olduğumuz tekrar kanıtlanmış oldu.

Gecede bize eşlik eden İl Müdürümüz Sayın SEZGİN YAVUZ ve tüm Tekniker arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder iş yaşamlarında başarılar dileriz.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği