TELEKOM AİLESİ PİKNİKTE

16 Eylül 2012 Pazar günü Kocaeli’nde düzenlenen Kocaeli ve Sakarya illerinden gelen meslektaşlarımız ve yöneticilerimizin katıldığı, ev sahipliğini Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Başkanı Sayın İsmail ÖZKAR’ın yaptığı piknik organizasyonunda tüm katılımcılar güzel ve eğlenceli vakitler geçirdi.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet YILDIZ ve Gölcük Telekom Müdürlüğünde görevli olan Teşkilatlandırma sekreterimiz Sayın Ümit ATAMAN bey’in yoğun çalışmaları ile kusursuz bir organizasyon haline gelen pikniğe katılım yoğun oldu.

Meslektaşlarımız ve Yöneticilerimiz arasında geçen kısa toplantıda Genel Başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR’ın yaptığı konuşmada bu tablonun Türk Telekom da Teknikerlerin büyük bir aile haline geldiğinin bir göstergesi olduğunu çalışma yaşamından arta kalan vakitlerin bu şekilde değerlendirildiğinde diyalogların daha sağlıklı hale geldiğini ve bunun çalışma yaşamını direkt olarak etkilediğini ifade ederek Katılımlarından dolayı öncelikle  Meslektaşlarına daha sonra  Kocaeli İl Telekom Müdürü Fatih Mehmet BAĞRICI, Sakarya İl Telekom Müdürü Ali Rıza HANEDAR, Kocaeli Alemdar Telekom Müdürü Halit Yaşar ENDEŞ, Kocaeli Gölcük Telekom Müdürü İbrahim OBAK, Haber-İş Sendikası Kocaeli Temsilcisi Vural BAL, Teşkilatlanma Sekreteri Ümit ATAMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet DİRİ, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan KAYA ve Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet YILDIZ’a teşekkür ederek Telekom Teknikerleri Ailesinin ve tüm meslektaşlarımızın gayretleri ile şirketimizi daha ileri seviyelere ulaştırmak hedefinde olduğu belirterek konuşmasına son vermiştir.