DERNEĞİMİZ İSTANBUL TEKNİKERLERİ İLE BULUŞTU!

İstanbul II Bölge Müdürlüğü ve bağlı Telekom Müdürlüklerimizde görev yapan meslektaşlarımız ile bir araya gelindi. İstanbul Bostancıda organize edilen toplantıya İhtisas Müdürlükleri ve Telekom Müdürlüklerimizden ikişer kişi katıldı.

Derneğimiz İstanbul II Bölge Temsilcisi İsmail TAŞTEKİN Bey’in ev sahipliğinde gerçekleşmiş olup yapılan toplantıya Derneğimiz Genel Başkanı Sayın İsmail ÖZKAR, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet GÜNER, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ümit ATAMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet DİRİ Bey katılmıştır.

Toplantının açılış konuşmasını İstanbul II Bölge Temsilcisi İsmail TAŞTEKİN Bey yaparak,  asıl amacımızın birbirleri ile tanışmayan meslektaşlarımızı bir araya getirmek ve İstanbul II Bölge Teknikerleri olarak Derneğimiz İlk Şubesini İstanbul da açmak ve bunun gururunu tüm İstanbul Teknikerlerine yaşatmak olduğunu söyleyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet GÜNER düzenlenen organizasyon ve katılımdan dolayı Temsilcimize ve katılımcılara teşekkür ederek bugünlere gelene kadar aşılan yolları ve yapılan mücadeleler hakkında bir takım bilgiler aktarıp, camiamız çok büyük, hedeflerimiz büyük ama ulaşılamaz değil, yeter ki beraber olalım dedi.

Genel Teşkilatlanma sekreterimiz Ümit ATAMAN Bey özlediğimiz tabloyla karşılaştığını ve duygularını ifade etmekte zorlandığını, mesleki kitlelerin sivil toplum örgütlerinden aldığı güç ile yaptırım gücünün de arttığını ifade ederek, Türk Telekom’da ve Ülkemizde var olan bu büyük camianın bölgemizde şubeleşme adına herkesi birlik ve beraberliğe davet ederek sözlerini tamamlamıştır.

Genel Başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR ise konuşmasına bir zamanlar en az olan gurubun bugün Türk Telekom’un saha gücü haline geldiğini, almış oldukları eğitimi teknolojik gelişmelerle adapte ederek saha hakimiyetini kurabildiklerini ifade ederek, önümüzdeki zaman içerisinde eğitimimizi geliştirebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu çalışmalar meyvesini verdiğinde Türkiye’de Tekniker Mesleki kitlesinin önderliğine geleceklerini ve bunu Türk Telekom Teknikerlerinin ancak başarabileceğini ifade etti.

Türk Telekom’daki bu mesleki kitle çok büyük bir aile ve bu ailenin her ferdi benim için bir vazgeçilmezdir. Sizler buna layıksınız, bu ailenin ferdi olarak bizlere katılın ve beraber hedefimize yürüyelim diyerek sözlerini tamamladı.