İstanbul Bölge Müdürümüz Makamında Ziyaret Edildi

İstanbul Bölge Müdürümüz sn. Mehmet BEYTUR, Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı sn. İsmail ÖZKAR Teşkilatlandırma sekreterimiz sn. Ümit ATAMAN Yönetim Kurulu Üyemiz sn. Ahmet DİRİ, İstanbul İl Temsilcimiz sn. İsmail TAŞTEKİN, Sakarya üyemiz Necmi KORTAK ve İstanbul Üyemiz Ümit GÜN beyin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen ziyaret iki saat sürmüş olup;

• İstanbul Bölge Müdürlüğüne yeniden atanmalarından dolayı tebriklerimiz,
  • Türk Telekom BYS Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilmesinden dolayı tebriklerimiz,
  • Şirketimiz Genel politikaları ile ilgili genel görüşme,
  • İstanbul Bölge Teknik Sorumlu ve Saha Amirleri ücret ve çalışma şartları ile ilgili görüş ve taleplerimiz,
  • İstanbul Bölge Teknikerleri çalışma şartları ve beklentilerimiz,

İle ilgili taleplerimiz gündeme getirilerek çözümleri noktasında destek istenmiştir.

Bölge Müdürümüz sn. Mehmet BEYTUR, Bölge Müdür Yardımcılarımız Kutluhan ÖNAL ve Bilal UÇAR beylere Derneğimiz Yönetim Kurulu ve siz üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunar iyi çalışmalar dileriz.

Mehmet BEYTUR