Derneğimiz Sakarya İl Temsilciliği 6 Aralık 2013 Cuma Günü Yemekli Toplantı Düzenlemiştir

Toplantımızda, Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ahmet DİRİ derneğimizin önemli faaliyetleri içerisinde olan “Lisans Tamamlama” ve “Teknik Sorumluluk” konuları hakkında güncel bilgiler vererek, arkadaşlarımızın ileri dönemlerdeki TürkTelekom hayatlarında kariyer hedeflerine olanak sağlanabileceği bilgileri paylaşmıştır. Ayrıca derneğimizin genel faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yapılmıştır.

Sakarya Teknikerler Derneği olarak büyük çoğunluk arkadaşımızın katılımıyla gerçekleşen toplantımızda, birbirimize maddi yardımcı olabilmek ve iletişimimizi sıcak tutabilmek amacıyla “Gün Programı” düzenlenmiştir. Yapılan gün programından gelecek paranın, tüm arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.

Yemeğimizin ardından çaylarımızı içerken, karşılıklı öneri ve görüşler alınarak, ileride yapılacak etkinlik, faaliyet ve programlar için istişare yapılmıştır.