Türkiye Haber-İş Sendikası Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettik

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Bursa Bölge Temsilciliğimiz;

Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR beyin başkanlığında, 30 mart 2021 günü saat 14:00 da Teşkilat Sekreterimiz Sn. Arif BİLİCİ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ümit ATAMAN, ve İstanbul Bölge Temsilcimiz Sayın Serkan BAŞ beyler ile birlikte Bölge Temsilcimiz sn. Ersoy BİLGİN, Gençosman Telekom Müdürlüğü Temsilcimiz Sn. Nuri KOÇ ve Network Yönetim Sistemleri Müdürlüğü Temsilcimiz Sn. Ahmet ZEYBEK beylerin katılımları ile Türkiye Haber-İş Sendikası Bursa Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Türkiye Haber-İş Sendikası Bursa Şube Başkanlığını temsilen;

Derneğimiz heyetini, Bursa Şube Başkanı Sayın Akif Kılıç ve Şube Sekreteri Sayın Doğan Deniz beyler yakın bir ilgi ile karşılamışlardır. Gayet samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin Türk Telekom Bünyesinde görev yapan bütün Teknikerler ve Kurumlarımız adına çok verimli bir görüşme olduğunu düşünüyor;

Başta Türkiye Haber-iş Sendikası Genel Merkez Yönetimine, kabullerinden dolayı Bursa Şube Başkanımız Sn. Akif KILIÇ bey ve çalışma ekibine teşekkür ediyor, Derneğimiz adına ziyareti organize eden Bursa Bölge Temsilcimiz sn. Ersoy BİLGİN ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Selam ve saygılarımızla