Bursa Bölge Temsilciliğimiz İlk Toplantısını ve İlk ziyaretini Gerçekleştirdi.

Bursa Bölge Temsilcimiz Sn. Ersoy BİLGİN başkanlığında, Telekom Müdürlükleri Temsilcilerimiz Sn.  Nuri KOÇ, Sn.  Oğuzhan ARI, Sn.  Ersin TÜRK, Sn.  Onur BALCI, Sn.  Recep YAZICI ve Sn.  Önder ARSLAN beyler ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

Bölge Müdürümüzü ziyaret ettiler;

Türk Telekom Bölge Müdürümüz Sn. Mehmet Yılmaz YAZICI Bey’i makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizi Derneğimizi temsilen;

Bursa Bölge Temsilcimiz Sn. Ersoy BİLGİN başkanlığında gerçekleştirilmiş olup, Gençosman Telekom Müdürlüğü Temsilcimiz Sn. Nuri KOÇ, Setbaşı Telekom Müdürlüğü Temsilcimiz Sn.  Oğuzhan ARI ve Nilüfer Telekom Müdürlüğü Temsilcimiz Sn. Ersin TÜRK beylerde eşlik etmişlerdir.

Gerçekleştirilen ziyarette;

Derneğimizin Bursa Bölge Müdürlüğü yeniden yapılandırması kapsamında, Genel Merkezimizce görevlendirilen yeni temsilcilerimizin Bölge Müdürümüz ile tanışmaları ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vermeleri amaçlanmıştır.

Toplantı sonrasında Genel Merkezimizce planlanan;

Genişletilmiş Bursa bölge toplantısı hakkında taleplerimiz ve Bölge Yöneticilerimizin konu ile ilgili düşünceleri de alınarak en kısa sürede gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Kabullerinden dolayı başta Bölge Müdürümüz Sn. Mehmet Yılmaz YAZICI Bey olmak üzere, Bölge Temsilcimiz Sn. Ersoy BİLGİN ve Telekom Müdürlükleri temsilcilerimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.