Türk Telekom Sabit Erişim Direktörü Sn. Yusuf KAPLAN Bey ile Karşılıklı Ziyaretler Gerçekleştirdik

Türk Telekom Sabit Erişim Direktörü Sn. Yusuf KAPLAN Bey ile karşılıklı ziyaretler gerçekleştirdik;

Direktörümüzü Ankara Genel Müdürlük Binasındaki Makamında ziyaret ettik;

Derneğimiz Genel Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR ve Genel Sekreterimiz Tekin EKİNCİ Sn. Yusuf KAPLAN Bey’e ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyaretlerinde Mesleki kitlemizin çalışma alanlarında karşılaşmış oldukları sorunları, teknik eğitimleri ile ilgili beklentileri ve iş yapışlarının geliştirilmesinde Şirketimizden beklentilerimiz ve Derneğimizin sunabileceği katkılar üzerinde bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyaretimizi kabulünden ve Başarılı geçen ziyaretimizden dolayı Sn. Yusuf KAPLAN Bey’e Teşekkürlerimizi sunar çalışmalarında başarılar dileriz.

Direktörümüz Sn. Yusuf KAPLAN Bey’i Derneğimiz Genel Merkezinde Ağırladık.

Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR tarafından karşılanan Direktörümüzün ağırlanmasında Genel Başkan Yardımcımız Yusuf ORHAN, Genel Sekreterimiz Tekin EKİNCİ ve Sosyal Hizmetler Sekreterimiz Habib KÖKSAL da hazır bulunmuşlardır.

KARŞILIKLI BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU :

Türk Telekom’da uzun yıllardır farklı Telekom Müdürlüklerinde yönetici pozisyonunda görev yapan Direktörümüz Tekniker mesleki kitlesi ile, yıllara sair olan çalışma hayatında, birlikte görev yaptığını “saha gücümüzü oluşturan Teknikerler görevlerini başarı ile yerine getirdiklerini” ifade etmişlerdir.

TALEPLERİMİZİ İLETTİK :

Şirketimizde dokuz bini bulan Teknikerlerin sahada karşılaşmış olduğu teknik, idari ve sistemsel sorunlar ile ilgili bilgi aktarılmıştır. Şirketimizce sunulan hizmetlerin üretiminde ciddi bir başarı yakalayan tüm personelimizin başarısının arkasında, dile getirilen ve iletilen sorun ve taleplerin Yöneticiler tarafından dikkate alınarak çözüm bulunmasının öneminden bahseden Genel Başkanımız, bu durumdan dolayı Direktörümüz nezdinde bütün Türk Telekom yönetimine teşekkür etmişlerdir.

Direktörümüz sn. Yusuf KAPLAN Bey misafirperverliğinden dolayı yönetim kurulumuza teşekkür ederek, Türk Telekom Teknikerlerini temsil eden Derneğimizin varlığından ve çalışmalarından dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretinin amacına ulaştığını ifade etmişlerdir.

Derneğimiz Yönetim Kurulu olarak Direktörümüze ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor bütün Teknikerler olarak selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği