Kurumsal Dönüşüm Direktörümüz Sn. Ahmet MERT Ankara Genel Müdürlük binasındaki makamında ziyaret edildi

İnsan kaynakları Destek ve Regülasyon Başkanlığı Kurumsal Dönüşüm  Direktörü Sn. Ahmet MERT 05.03.2014 günü Şirketimiz Ankara Genel Müdürlük binasındaki makamında ziyaret edilmiştir..

Derneğimiz Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından gerçekleştirilen ziyaret bir saat sürmüştür. Yeni atanmış oldukları görevinin hayırlı olması temennisi ile birlikte görüşme başlamıştır.

Ziyarette Derneğimiz kuruluş amacı, bu güne kadar oluşturulan Şirket içi projeler ile birlikte, gerçekleştirilen ve sonuçlandırılan Eğitim, Mesleki ve Sosyal sorumluluk projeleri hakkında ana başlıklar halinde bilgi verilmiştir.

Derneğimiz ve Türk Telekom tarafından talep edilip, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından düzenlenen Çalıştay ve toplantılar sonucunda oluşturulan Telekomünikasyon Sektöründeki Mesleki Haritada gelinen nokta, oluşan ve oluşabilecek   süreçler ile ilgili 03.03.2014 tarihinde Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Sn. Bayram AKBAŞ beye birlikte yapılan ziyaret ile ilgili genel bir değerlendirme yapılmıştır.

Şirketimiz İnsan Kaynakları politikası gereği Meslek Yüksek Okulu Mezunu istihdamı ve Tekniker Unvanı ile ilgili hazırlanan ve uygulamaya alınan Tekniker unvan intibakların yapılması sonrası oluşan memnuniyet  ve  norm yapısındaki kısmen uygulaması yapılan, Mart ayı içerisinde  tamamı  uygulamaya alınacak olan  Teknik Sorumlu pozisyonu atamaları konusunda düşünce ve  Görüşlerimiz  aktarılmıştır.

Kendisine teşekkür eder yeni görevinde  başarılar dileriz.