Sakarya İl Dernek Toplantısı

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneğimiz adına Sakarya il temsilcimiz Sayın Ahmet DİRİ’nin düzenlemiş olduğu toplantıda gerek üye Tekniker arkadaşlarımıza gerekse Telekom A.Ş ‘ye yeni merhaba diyen arkadaşlarımıza Derneğimiz hakkındaki yeni gelişmelerden haberler verildi.

İl Müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi ZENGİN ve İl Müdür Muavini Sayın Semih SALMAN’ın da katıldığı toplantımızda bütün il toplantılarımızda olduğu gibi Tekniker arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntıları da dinlenmiş olup, Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak her daim yanlarında olduğumuz belirtilmiştir.

Toplantımıza eşlik eden İl Müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi ZENGİN’e, İl Müdür Muavini Sayın Semih SALMAN ’a ve tüm Tekniker arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunar, iş yaşamlarında başarılar dileriz.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği