Tekniker Arkadaşlarımızın, Dernek Genel Merkezimizi Ziyaret etti

Sakarya İl temsilcimiz Sn. Ahmet DİRİ ve Sakarya ‘da görev yapan tekniker arkadaşlarımız Dernek Genel Merkezimize ziyarette bulundular. Genel Merkezimizde yapılan görüşmelerin ardından düzenlenen yemek programında keyifli sohbetler yapıldı.

Sakarya İli Tekniker grubumuz, Derneğimizin Genel Başkanı Sayın İsmail ÖZKAR ve Genel Sekreter i Sayın Durmuş İŞERİ öncülüğünde Türk Telekom AŞ. Çalışma İlişkileri Direktörü Sayın Dr. Sinan BİNBİR Beyi , Erişim Direktörü Bülent Hasan EKİOĞLU Beyi ve Nato Trafik Direktörü Sayın Osman BAL Beyi makamlarında ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını ilk ağızdan dile getirmiş oldular.

Genel Merkezimize ziyarette bulanan Sakarya il temsilcimiz Sayın Ahmet DİRİ ’ye ve tüm Tekniker arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunar, iş yaşamlarında başarılar dileriz.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği