Teknikerler Federasyonu

Sevgili melektaşımız;

Tekniker mesleği açısında çok önemli bir dönüm noktası olacak olan Tekniker Dernekleri Federasyonu kuruluşu 20.02.2020 tarihi itibari ile tamamlanmıştır.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak 25 yıldır öncülüğünü yapmış olduğumuz Tekniker mesleğimiz ile ilgili yapılacak olan çalışmalar artık Federasyon çatısı altında daha güçlü ve daha profesyonel olarak sürdürülecektir.

Geçmişte olduğu gibi bugünden sonra Ülkemizde Teknikerin en güçlü sesi olarak hak ettiği ve hak ettiğimiz yeri alacağımıza inancım tamdır.

Çıkmış olduğumuz bu zorlu bir o kadarda kutlu yolda bizlere vereceğiniz destek sesinizi gürleştirecek işimizi daha anlamlı ve kolay hale getirecektir.

Bu anlamda;

Yıllardır hep birlikte başarmış olduğumuz bu birlikteliği, bundan sonra burada oluşturmamızın gururu ile başta siz il temsilcilerimize ve nezdinizde tüm üyelerimize teşekkürü eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

İsmail Özkar
Genel Başkan