TELEKOMÜNİKASYON TEKNİKERLERİ DERNEĞİ 15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI

TELEKOMÜNİKASYON TEKNİKERLERİ DERNEĞİ
15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI

15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden, askeri üniforma giymiş bir grup FETÖ mensubu cuntacı terörist tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, demokrasi ve Milli İradeyi hedef alan haince planlanmış darbe girişimi;  başta Ankara ve İstanbul olmak üzere, Ülkemizin her yerinde milletimizin canı pahasına darbeci güçlerle mücadelesi ve Milli İradenin kararlığı ile önlenmiştir.

Milletimiz sokaklara, meydanlara inerek, namlulara, tanklara, helikopterlere, uçaklara karşı istiklali ve istikbali için destani bir mücadele vermiştir.

Bu hain girişimi Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak bir kez daha telin ediyor, Milletimizin destansı direnişini kutluyoruz.

Bu mücadelede iletişimin önemi herkes tarafından apaçık görülmüş, Şirketimizin hassas binalarına girilmesine ve iletişimin durdurulması girişimlerine rağmen, kesintisiz iletişimin sürdürülmesiyle, bu mücadelede önemli bir misyon başarıyla yerine getirilmiştir.

Milletçe ortaya konulan kararlı mücadele ve destani direniş sebebiyle, 15 Temmuz tarihinin milletimizin ortak kader ve gelecek duygusunda taşıdığı önem, yaşanan menfur eylemi unutmamak ve unutturmamak adına, 25.10.2016 tarih ve 6752 sayılı Kanun ile 15 Temmuz, “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ve resmi tatil ilan edilmiştir.

Bu vesileyle;

İletişimin ana omurgasına sahip olan Şirketimizin, saha operasyonlarında büyük bir özveriyle hizmet veren değerli meslektaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günlerini kutlar, sağlık ve esenlikleri dilerim.

Yönetim Kurulu Adına
İsmail Özkar