Başbakanımız sn. Binali YILDIRIM’ın himayesinde Başbakanlık Çankaya Köşkünde gerçekleştirilen iftar programına Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR Derneğimizi temsilen katılmıştır.

Sn. Başbakanımıza Türk Telekom Teknikerlerinin selamını ileten Genel Başkanımıza cevaben Başbakanımız bütün Türk Telekom Teknikerlerini Bayramını tebrik eder gözlerinden öperim ifadesi ile selamlarını göndermiştir.

Bu vesile ile ;

Mübarek Ramazan Bayramını tüm ailelerimiz ve tüm Tekniker camiamız ile birlikte mutluluk, sevgi ve saygı yumağı içerisinde geçirmiş olmamız hasebi ile tekrar içtenlikle kutlar, gelecek günlerin hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle.
Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği