İzmir Bölge Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettik

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak İzmir Bölge Müdürlüğümüzü Ziyaret ettik.

İzmir Bölge Müdürlüğü, Teknik Operasyonlar Bölge Müdür Yrd. Sn. Murat GÜNEŞ Bey’i makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizi Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Erdal KESER, İzmir Bölge Temsilcimiz Sn. Engin SEVİNÇ Beyler tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bölge müdür yardımcımız, deprem bölgelerindeki vefat eden insanlarımıza ALLAH’tan rahmet ailelerine sabır dileklerini iletmişlerdir. Deprem bölgelerine tüm içtenlikleriyle desteklerini esirgemediklerini gördük. Deprem bölgelerinde görev yapan tüm arkadaşlarımıza da selamlarını iletmişlerdir.

Bölge müdür yardımcımız çok samimi ve misafir perverliğinin yanı sıra derneğimizin yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ettiğini ve çok güzel faaliyetler gösterdiğimizi ifade etmiştir.

Böylesine güçlü ve güzel bir ailede olduğumuz içinde bizleri tebrik etmişlerdir.

Saygı ve selamlarımızla..