Manisa Telekom Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettik

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak Manisa Telekom Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.

Manisa Telekom Müdürlüğümüzde çalışan arkadaşlarımızla sıcak bir içtenlik ile sohbet ettik.

Değerli arkadaşlarımız bizleri içtenlikle karşılayıp, samimi misafir perverlikleriyle bizleri çok güzel ağırladılar. Derneğimizin yapmış olduğu faaliyeler hakkında bilgilendirmeler yaptık.

Ayrıca arkadaşlarımızın dertlerini dinleyerek kendilerine yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Kendilerine ister üyemiz olsun olmasın her zaman yanlarında olduğumuz söyledik.

Şairin dediği gibi; “Gelseydin bir çay içimi, sen çay dökerdin ben ise içimi” Sıcak çay eşliğinde içtenliklerimizle dertleştik.

Bu vesile ile Manisa Telekom Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarına sonsuz teşekkür ederiz.