Türk Telekomünikasyon A.Ş. Teknikerlerini Temsilen;

Yüce Türk Milleti 15 Temmuz Cuma gecesi; önce karanlığı, ortaya konan büyük inanç ile de aydınlığı yaşamıştır.

Ülkemizin büyük demokrasi yürüyüşüne yönelik 15 Temmuz saldırısında, millet ile iradesi arasındaki köprüye atılan her bomba, sıkılan her kurşun, aslında bunu yapanların karanlık planlarının aydınlığa çıkmasını sağlamıştır.

Bu hayasızca yapılan kalkışma yalnızca Cumhurbaşkanı'mıza, Başbakanımıza meclise değil, Türk milletinin kendisine yapılmıştır. Milli iradeye sürülmek istenen kara leke yöneticilerimizin ve milletimizin azim ve kararlılığıyla temizlenmiş, hain komplo, hayasız kumpas inançla püskürtülmüştür.

Seçilmiş hükümeti yıkmaya yönelik teşebbüsler demokrasimizi ve ekonomimizi katledecektir. Anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Masum İnsanlarımızı canice katleden bu darbecileri şiddetle lanetliyor, Yüce Türk adaletine havale ediyoruz.

Milli irademize ve Demokrasimize sahip çıkmak için meydanları dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet,  Yüce Türk Milletine sabırlar dileriz.

MİLLETİMİZİN İRADESİNDEN BAŞKA İRADE TANIMIYORUZ.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği
Genel Merkez