Şirketimiz ve Türk Kızılay’ı İle çok anlamlı bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Sevgili Meslektaşlarımız,

Çok Kıymetli Üyelerimiz,

İnsanlığın karşı karşıya kaldığı Kovid-19 hastalığının yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve korona virüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çıkabilmek için Ülkemiz genelinde birçok destek kampanyası başlatılmıştır.

Milli dayanışma ruhu ile bir ve beraber olmaya ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde, Türk Telekom çalışanları olarak daha fazla nasıl fayda sağlayabiliriz düsturundan hareketle, Şirketimiz ve Türk Kızılay’ı arasında yapılan işbirliği ile çok anlamlı bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Bu anlamda;

Biz Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği ve Üyeleri olarak, her zaman göstermiş olduğumuz dayanışma ruhunu, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza destek amacı ile Şirketimiz tarafından başlatılan bu kampanyaya miktarı her ne olursa olsun katılmaya ve destek vermeye davet ediyorum.

Dayanışma ve işbirliği gerektiren bu süreçte, katılımlarımız önem arz etmekte olup, bu tip hassas durumlarda gereken desteği vereceğinize olan inancımız tamdır.

Göstereceğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, millet olarak güzel günlere en kısa zamanda kavuşmak dileği ile sevgi ve saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Allah’a emanet olunuz.

Yönetim Kurulu Adına
İsmail ÖZKAR
Genel Başkan

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Bu toprakların önemli bir değeri Türk Telekom olarak içinden geçtiğimiz zorlu süreçte, yalnızca ülkemizin iletişimini ayakta tutmakla yetinmiyor, milli  sorumluluk bilinciyle  tüm kaynaklarımızı ülkemizin hizmetine sunuyoruz.

Bu mücadelenin ancak, birlik ve beraberlik içerisinde ve dayanışma ruhuyla üstesinden gelebileceğimizin farkındayız. Bu kapsamda bildiğiniz üzere, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına Türk Telekom olarak katılarak, 40 Milyon TL üzerinde destek sağladık.

Türkiye’nin dört bir yanında kalbi ülkemiz için çarpan siz değerli arkadaşlarımızdan bu süreçte, “Türk Telekom çalışanları olarak daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz” şeklinde pek çok dönüş aldık. Bu durum bizleri milli dayanışma ruhu adına yeni adımlar atmakta cesaretlendirdi.

Bu kapsamda, toplumsal dayanışmanın her zamankinden daha önemli olduğu bu zor günlerde, sizlerden gelen yardım taleplerine aracılık etme adına Türk Kızılay’ı ile bir iş birliği imkanı oluşturduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bu iş birliği doğrultusunda, tümüyle gönüllülük esasına göre yürütülecek kampanya kapsamında dileyen arkadaşlarımız, Türk Kızılay’ı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere,  yemek kartı bakiyelerinden belirleyecekleri bir tutarı Türk Kızılay’ına kendi adlarına bağışlayabilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen arkadaşlarımız, 12.04.2020 Pazar günü saat 20:00’a kadar aşağıdaki yöntemlerle bağışlarını gerçekleştirebilir.

• Portal üzerindeki anket sayfasından yardım tutarınızı belirleyebilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Buradan ankete giriş yapabilirsiniz. (Ofis dışından VPN bağlantısı gerekir.)
  • akillikartyonetimi@turktelekom.com.tr’ye bağış ile ilgi taleplerinizi kurumsal hesabınızdan e-posta ile iletebilirsiniz.
  • 0507 399 01 13 nolu  cep telefonuna  Ad/ Soyad, Şirket Sicil Numarası ve bağış yapacağınız tutarı belirterek tarafınıza ait cep telefonu hattından SMS gönderebilirsiniz.
  • Kampanya ve bağış yöntemleri ile ilgili bilgi ve destek almak için 0312 555 20 55 nolu telefonu arayabilirsiniz. (Telefonla bağış talebinde bulunulamamaktadır.)

Birbirimizden aldığımız güç ve milli dayanışma ruhuyla bu zor dönemleri hep birlikte atlatacağımıza gönülden inanıyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla
Tesis Yönetimi Direktörlüğü