Samsun Bölge Müdürlüğümüz Üyelerimiz İle Birlikteydik

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği olarak Samsun Bölge Müdürlüğü ve bağlı Sinop, Çorum, Amasya ve Ordu Telekom Müdürlüğünde görev yapan Meslektaşlarımızla bir araya geldik.

 

Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR ve Samsun Bölge Temsilcimiz Orhan AKYÜZ Bey’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı sabah kahvaltısı eşliğinde yapılmıştır.

Samsun Bölge Müdürü Sn. Hüseyin GENÇ, Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet DENİZ, Telekom ve ihtisas Müdürleri, Türkiye Haber-iş Sendikası Bölge ve İl Temsilcileri ve Derneğimiz Sinop İl Temsilcisi Sn. Semih BABUT, Amasya İl Temsilcisi Sn. Fatih ÖZŞAHİN, Çorum İl Temsilcisi Sn. Yener CAN, Ordu İl Temsilcisi Eren TOPAL ile birlikte Derneğimiz üyesi olan 45 meslektaşımız katılım sağlamıştır.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda, Teknik sorumlu, Saha Amiri ve Teknikerlerin talepleri tek tek dinlenip, cevaplandırılmış, yapılacak olan gelecek dönem çalışmalar ile ilgili hazırlanacak olan raporun alt yapısını oluşturmuştur. Aynı zamanda Türk Telekom’daki mesleki birlikteliğimizi ve 27 yıldır verilen Tekniker Mesleki mücadelesinin yıllara sair başarısının kanıtı olmuştur.

Üyelerimiz ile gerçekleştirilen bu başarılı ve bir o kadarda anlamlı buluşmaya, Genel Başkanımız, Bölge Müdürümüz, Telekom Müdürlerimiz ve Bölge Temsilcimizin konuşmaları daha da anlamlı hale getirmiştir.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak öncelikle Samsun Bölge Müdürlüğü Üyelerimize ve katılım sağlayan bütün Türk Telekom yöneticilerine çok teşekkür ediyor birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.

Selam ve saygılarımızla

 

Bunları da ilginizi çekebilir