Türk Telekom İstanbul Bölge Müdürlüğümüzü Ziyaret Ettik

Derneğimiz İstanbul Bölge yapılanması kapsamında çalışma ziyaretleri gerçekleştiren Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR Türk Telekom A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Sn. Bilal UÇAR beyi 04.11.2021 tarihinde makamında ziyaret etmiştir.

Derneğimizin İstanbul yapılanmasında şu ana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek başkanımıza Derneğimiz Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn. İsmail TAŞTEKİN, Genel Teşkilatlanma Sekreterimiz Sn. Arif BİLİCİ ve İstanbul Bölge Temsilcimiz Sn. Serkan BAŞ beylerde eşlik etmişlerdir.

Derneğimiz İstanbul Bölge Temsilcileri toplantımız için düzenlenecek olan toplantı ile ilgili süreç tamamlanmış olup Bölge Müdürümüzün de katılımı ile belirlenen bir tarihte gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Selam ve saygılarımızla