Erzurum Bölge Müdürlüğümüzdeki Üyelerimiz ile birlikteydik;

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak;
Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Ağrı, Ardahan, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli ve ihtisas Müdürlüklerinde görev yapan Temsilcilerimiz ile birlikte üyelerimizle bir araya geldik.

Derneğimiz tarafından organize edilen toplantıya;
Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR, Başkan Yardımcımız Sn. Yusuf ORHAN ve Genel Sekreterimiz Sn. Tekin EKİNCİ katılım sağlamış olup, toplantı Erzurum Bölge Müdürlüğümüz binasındaki toplantı salonunda 20 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantımızda;
Türk Telekom Erzurum Bölge Müdürümüz Sn. Muharrem AKMAN, Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Hasan Koray EMEKSİZ, İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Eyüp KATİPOĞLU ve Tesis Destek ve İnşaat Müdürü Sn. Selçuk MUSTAFAOĞLU katılımları ile bizleri onurlandırmışlardır.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda;
Türk Telekom bünyesinde kapsam dışı ve kapsam içi olarak görev yapan bütün teknikerlerin çalışma yaşamında karşılaştıkları sorunlar ve çözümleri noktasında Derneğimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilmiş olup, bu konular ile ilgili yapılan çalışmaların ve sonuçlarının sahadaki yansımaları da değerlendirilmiştir.
Ayrıca, bütün Türk Telekom ailesinin birlik ve beraberliğini de yansıtan bu toplantıda;

Tüm katılımcılara, Türk Telekom’daki mesleki birlikteliğimizi ve 28 yıldır Türk Telekom çatısı altında Teknikerin gerçekleştirmiş olduğu mesleki mücadele, Tekniker Dernekleri Federasyonunun yapmış olduğu çalışmalar ve Tekniker Odaları Birliğinin kurulması hedefimiz hakkındaki çalışmalar Derneğimizce hazırlatılan Sine vizyon çalışması eşliğinde anlatılmıştır.
Üyelerimiz ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu başarılı ve bir o kadarda anlamlı buluşmayı, Genel Başkanımız, Bölge Müdürümüz, Bölge müdür Yardımcılarımız, İhtisas Müdürlerimiz, Bölge ve İl Telekom Müdürlükleri Temsilcilerimiz ve üyelerimizin de konuşmaları ile katılım sağlamaları daha da anlamlı hale getirmiştir.

Telekomünikasyon Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu olarak öncelikle Erzurum Bölge Müdürlüğü Yöneticilerimize ve katılım sağlayan Bölge Türk Telekom Teknikerlerine çok teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz.

Selam ve saygılarımızla;