Genel Müdürümüzü Makamında Ziyaret Ettik

Derneğimizin Genel Merkez Yönetim Kurulu, Şirketimiz Genel Müdürü (CEO) Sn. Tahsin YILMAZ Bey’i makamında ziyaret etti.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR’a Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet GÜNER, Genel Sekreterimiz Sn. Murat Bekir UYANIK, Genel Teşkilatlanma Sekreterimiz Sn. Ümit ATAMAN ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. İsmail TUĞCU, Sn. Ahmet DİRİ ve Sn. Sait ÖZDAŞ eşlik etmişlerdir. Yapılan ziyaret 04.03.2013 tarihinde saat 14.00 da başlamış olup saat 15.10 da sona ermiştir.

Derneğimiz Yönetim Kurulunun kendilerinin tanıtması ile başlayan görüşme, Genel Başkanımız Sn. İsmail ÖZKAR’ın Telekomünikasyon Teknikerleri Derneğinin kuruluşundan bu güne kadar Türk Telekom içerisinde yüklenmiş olduğu misyon ve günümüze kadar gerçekleşen ve önümüzdeki süreçler içerisinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler hakkında bilgi vererek derneğimizin vizyonu hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Türk Telekom’un devri ile başlayan süreç içerisinde belirlenen yeni insan kaynakları yapısının ana kriteri olarak belirlenen eğitimli insan kaynağı, Şirket içerisindeki üstlenmiş olduğu roller gereği Tekniker statüsünü ve önemini bir kez daha ön plana çıkartmış olup, 2008 yılı ve sonrasında yapılan alımlar ile gelinen noktada 6.000 Teknikere ulaşıldığını ifade eden Genel Başkanımız,  Şirketimizin ülkemizde kamu ve özel sektör kuruluşları içerisinde en fazla Tekniker istihdam eden kuruluş haline geldiğini söyleyerek büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etmişlerdir.

Türk Telekom’un Şirketimizin Şubat 2012 yılında başlatılarak büyük ölçüde tamamlanan yeniden yapılanması süreci içerisinde, HAY GRUP ve yöneticilerimiz tarafından hazırlanan yeni norm yapılanması kapsamında görüşlerimizin ifade edilme fırsatının tanınması memnuniyetle karşılanmış, oluşturulan pozisyonlar ile birlikte gelebilecek diğer hakların,  meslektaşlarımız açısından güzel karşılandığını ifade eden Genel Başkanımız, kariyer grubu haline gelen Teknikerliğin özellikle genç meslektaşlarımızın motivasyonunu arttıracağına olan inancının tam olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Müdürümüzün, ADSL ve TİVİBU’nun ücretsiz kullanılmasıyla ilgili yapmış oldukları düzenlemenin tüm çalışanlarımız arasında memnuniyet yarattığını ifade ettikleri gibi her çalışanın değerli ve özel birer personel olduğu bu uygulamayla da perçinlenmiş olmasının mutluluk verici olduğunu belirtmişlerdir.

Meslektaşlarımızın gelişimlerini tamamlayıcı ve motivasyonlarını artırıcı hazırlanan projeleri sunan Derneğimiz Heyeti,  söz konusu projelerin uygulamaya alabilmeleri için Genel Müdürümüzün desteğine ihtiyaçlarını olduğunu ifade ederek sözlerini tamamlamışlardır.

Genel Müdürümüz Sn. Tahsin YILMAZ tüm bu bilgilendirme ve düşünülen projeler ile ilgili teşekkür ederek projelerin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyeceklerini belirtmişlerdir. Derneğimiz Yönetim Kurulunun gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek bu vesile ile tüm Teknikerlere iletilmek üzere selamlarını göndermişlerdir.

Türk Telekom’un Teknik ve Finans vizyonu hakkında Derneğimiz heyetine bilgi aktaran Genel Müdürümüz Sn. Tahsin YILMAZ,  gelecek Türk Telekom’da her çalışanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birbirlerine  olan güven, çalışma ve kurum aidiyetinin muhafazasının  devam edeceğine olan inancının tam olduğunu söyleyerek,  böylece çalışanlarımızın, hizmet kalitemizin ve  müşterilerimizin memnuniyetinin artacağını  ifade  etmişlerdir

Derneğimiz Genel Başkanı Sn. İsmail ÖZKAR, İstanbul II Bölge Müdürlüğünde görev yapan meslektaşımız Flografi sanatçısı Tekniker Sn. Sunar GÖKKAYA Bey’in hazırlamış olduğu Türk Bayrağını tüm Teknikerler adına Genel Müdürümüz Sn. Tahsin YILMAZ Bey’e takdim ederek yapılan bu görüşmenin mesleki gurubumuz adına güzel ve anlamlı geçtiğini ifade ederek teşekkürlerini sunmuşlardır.