İş Etiği ve Endüstriyel İlişkiler Grup Müdürünü Ziyaret Ettik;

Grup Müdürümüz Sn. Barış Egemen ATBAŞ Bey’i yeni atanmış olduğu görevinden dolayı Derneğimiz Yönetim Kurulu olarak Ankara Genel Müdürlük binasındaki makamında ziyaret ettik.

Ziyaretimizde;

Üstlenmiş olduğu görevde başarılar dileyerek, yeni görevinin Derneğimiz ve Mesleki camiamız üzerinde yaratmış olduğu olumlu etki ifade edilmiştir.

Derneğimizin kuruluşundan itibaren gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve Türk Telekom içerisindeki yapılanması hakkında detaylı bilgi aktarılmıştır.

Bilgilendirmede Derneğimizin;

Şirketimiz içerisinde görev yapan Kapsam içi ve Kapsam dışı bütün Teknikerin çalışma hayatları ile ilgili tüm konularda çalışmalar yürüttüğü ifade edilerek, ayrıca Ülkemizde Tekniker Mesleğinin gelişimi, görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi konularında da yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verilmiştir.

27 Aralıkta başlatılan Kapsam dışı statüdeki Teknik sorumlu unvanında görev yapan meslektaşlarımızın, 14. Dönem toplu iş sözleşmesi kapsamında yer alan “bir defaya mahsus olmak üzere kapsam içine geçişleri” süreci hakkındaki görüşlerimizi kendilerine aktardık.

Sn. Barış Egemen ATBAŞ beye teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulu